Vad din smyckestil säger om dig – ett personlighetstest

Vad din smyckestil säger om dig – ett personlighetstest

Vad du väljer att bära på dig säger faktiskt en hel del om din personlighet. Här är en snabb guide för att ta reda på vad din smyckestil avslöjar om vem du är som person.

Minimalistisk smyckestil

Om du väljer minimalistiska smycken såsom tunna ringar, små örhängen och enkla armband – då är du troligen en person som värdesätter enkelhet och klassisk stil. Du är också sannolikt lugn och organiserad, och tycker om att ha ordning och reda runtomkring dig.

Stora och chunky smycken

Stora, färgglada smycken säger att du är modig och självsäker och älskar att sticka ut från mängden. Du är en person som jagar äventyr och gillar att experimentera med olika looks. Det är också troligt att du är social och utåtriktad.

Delikata smycken

Delikata smycken som spetsiga örhängen eller ett fint halsband säger att du är uppmärksam och omtänksam. Du är noga med detaljer och du bryr dig om att din outfit ser elegant och sofistikerad ut. Detta innebär att du troligtvis är introvert och kreativ.

Smycken med personlig betydelse

Om du bär smycken som har en särskild betydelse bakom sig såsom en gåva från en vän eller ett arv från en familjemedlem, då betyder det att du värdesätter personliga förhållanden och att du är lojal mot dina nära och kära. Du är också troligen sentimental och har en stark koppling till ditt förflutna.

Eklektisk smyckestil

Om du blandar olika smycken och stilar så säger det att du är originell och spontan. Du är inte rädd för att sticka ut eller att prova nya saker. Du är också kreativ och annorlunda, och du tycker om att experimentera med olika färger och material.

Så där har vi det! Nu har du en bättre förståelse för vad din smyckestil säger om din personlighet. Oavsett vilken stil du väljer att anta så är det viktigt att komma ihåg att det alltid är du som avgör vem du är, inte dina smycken. Så ha kul och bär det som får dig att känna dig självsäker och vacker.

Tack för att du läste!

Broscher och bärnsten - Smycken för vår och sommar

Broscher och bärnsten - Smycken för vår och sommar

Nu när vår och sommar är på väg är det dags att uppdatera smyckegarderoben. En av de bästa sakerna med smycken är att de kan förvandla en simpel outfit till ett stilfullt och elegant ensemble. Ett innovativt och billigt sätt att uppdatera din garderob är genom att lägga till broscher och bärnsten.

Pärlsmycken: En klassisk trend som alltid är i mode

Pärlsmycken: En klassisk trend som alltid är i mode

Pärlsmycken är en favorit bland kvinnor i alla åldrar och har varit populära sedan antiken. Dessa tidlösa smycken används ofta vid bröllop, men de passar också till vardags och kan göra en enkel outfit mer elegant. Pärlsmycken är också perfekta som gåva till någon du älskar.

Örhängen Candy Grape Earring

Örhängen Candy Grape Earring

Örhängen Candy Grape Earring från Sophie by Sophie av guldpläterat silver med sötvattenpärlor, rosa kalcedon och rosenkvarts. Total längd 3 cm. Symbolstorlek: 0,8, 1 & 1,2 cm. Alla stenar som Sophie by Sophie använder är naturliga och organiska vilket gör varje sten unik i form och uttryck. Det innebär att alla smycken kan skilja sig åt i färg, nyans och form.

Örhängen Gala Earrings cz Gold

Örhängen Gala Earrings cz Gold

Örhängen Gala Earrings cz Gold från Edblad i elegant modell med den klassiska knuten och en droppformad, gnistrande sten. Gjord i blank 14 k guldplätering på rostfritt stål med kubisk zirkon. Längd 28 mm, bredd 10 mm. Nickelsäkert.

Halsband Ida Necklace Mini Gold

Halsband Ida Necklace Mini Gold

Halsband Ida Necklace Mini Gold från Edblad med en kedja och små ringar med klara stenar. Diameter stor ring 14 mm, liten ring 10 mm. Halsbandets justerbara längd 40-43,5 cm. Kubisk zirkon. Blank 14K guldplätering på rostfritt stål. Nickelsäkert.

Halsband Petite Miss Sofia Necklace

Halsband Petite Miss Sofia Necklace

Halsband Petite Miss Sofia Necklace från Lily and Rose med smal kedja i guldpläterad mässing och litet, runt hänge med en grön smaragd i mitten omringad av gnistrande Swarovski-kristaller. Justerbar längd 40-45 cm. Nickelsäkert.

Smyckebloggen

Här på Smyckebloggen skriver jag om allt från vackra ringar, örhängen och halsband till eleganta armband och klockor. Här kan du hitta massor av intressanta artiklar och recensioner om de senaste trenderna inom smyckevärlden, samt praktiska råd om hur man kan välja rätt smycken för varje tillfälle.

Jag ger också tips och råd om hur du kan ta hand om dina smycken på bästa sätt, så att de behåller sin skönhet och glans under många år framöver.