Venture Home

Venture Home - Sidobord Sacramento - Grå

899 kr
I lager    Sponsrad länk för Ellos

Förvandla ditt sovrum till en fristad av ordning och stilren design med sängbordet sacramento. Med dess moderna nordiska design och stilrena linjer erbjuder detta sängbord en perfekt balans mellan funktion och estetik! Med det här sidobordet kan du enkelt njuta av den smidiga förvaringen som lådan erbjuder, där du kan ha allt du behöver inom räckhåll. Med hyllan undertill kan du visa upp din favoritbok eller andra vackra dekorationer och låta din personlighet lysa igenom. Det pulverlackerade stålet ger sängbordet en touch av elegans och gör det enkelt att matcha med din övriga inredning. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa en harmonisk atmosfär i ditt rum.
Men detta mångsidiga sidobord behöver inte bara vara för sovrummet. Det fungerar absolut utmärkt som sängbord men kan likväl placeras intill soffgruppen eller varför inte i badrummet. Den ger en modern touch till vilket rum den än placeras i och kompletterar din stil på ett subtilt sätt. Med sacramento sängbord får du inte bara en funktionell förvaringslösning utan också en estetiskt tilltalande inredningsdetalj. Låt ditt sovrum eller vardagsrum spegla din unika smak med sacramento - ett stilrent sidobord som tillför det där lilla extra!

Venture Home - Sidobord Sacramento - Grå finns i kategorin Hem & inredning > Möbler > Bord > Småbord. Venture Home är ett av våra märken som säljs direkt av Ellos.

Läs mer…