Venture Home

Venture Home - Matgrupp Bootcut med 4st stolar Eva - Svart

6 699 kr
I lager    Sponsrad länk för Ellos

Välkommen till en matgrupp som förenar stil och funktionalitet på ett sätt som kommer att ta din inredning till nya höjder. Det runda matbord bootcut blir snabbt den nya perfekta mittpunkten för dina middagsbjudningar framöver. Med sin tidlösa färg och rundade form skapar det en omedelbar känsla av elegans och tillhörighet – här hamnar ingen på kanten. Bordet är i mdf med faner och den robusta stommen ger bra stabilitet till bordet samt bidrar till ett designrikt blickfång.

men en matgrupp är inte komplett utan bekväma stolar att sitta på, och det är här stolarna från serien eva kommer in i bilden. Deras sammetstyg smälter harmoniskt ihop med bootcut-bordets eleganta färg, och skapar en trendsäker kontrast som lockar fram en känsla av lyx och modemedvetenhet. Stolsbenen ger en modern touch till helheten. Men de är såklart inte bara snygga utan även otroligt sköna att sitta på.

med den här matgruppen får du det bästa av två världar. Så varför vänta? Skapa enastående middagar och minnesvärda stunder med denna fantastiska, runda matgrupp. Här slipper du kompromissa mellan stil och komfort!

Venture Home - Matgrupp Bootcut med 4st stolar Eva - Svart finns i kategorin Hem & inredning > Möbler > Matgrupper. Venture Home är ett av våra märken som säljs direkt av Ellos.

Läs mer…