Venture Home

Venture Home - Matgrupp Bootcut med 4st stolar Day - Svart

8 499 kr
I lager    Sponsrad länk för Ellos

Skapa en modemedveten atmosfär i ditt hem med en rund matgrupp! Här välkomnas du hem till en myisg och inbjudande känsla. Venture designst runda matbord bootcut är designrikt med en bordsskiva i mdf med faner och en stadig stomme i samma material. Dess smarta storlek gör det till en idealisk plats för måltider och social samvaro, där ingen hamnar på kanten.
här kombineras bootcut-bordet med venture designs underbara matstolar från serien day. Dessa stolar kombinerar genomtänkt design, mjuka former och en minimalistisk struktur för att skapa en perfekt sittupplevelse. Med en helklädd sits och ett öppet ryggslut erbjuder day-stolarna enastående komfort samtidigt som de utstrålar en modern och lyxig stil.

day-stolarna är klädda i elegant linnetyg och de smala stolsbenen i stål ger en elegant kontrast som förstärker stolarnas stilrena utseende. Med dessa stolar kommer du att höja stilnivån i ditt hem och skapa en inbjudande atmosfär som imponerar på både familj och vänner. Här får du verkligen en perfekt kombination av stil och komfort!

Venture Home - Matgrupp Bootcut med 4st stolar Day - Svart finns i kategorin Hem & inredning > Möbler > Matgrupper. Venture Home är ett av våra märken som säljs direkt av Ellos.

Läs mer…