Venture Home

Venture Home - Ljusstake Kungsberget - Brun

999 kr
I lager    Sponsrad länk för Ellos

Välkomnas hem till en mysig stämning tack vare de nätta bordslampa kungsberget! Med sin låga och moderna design är denna fantastiska ljusstake en perfekt inredningsdetalj som kommer att ge ditt hem en elegant touch.

den här lampan är konstfullt utformad med en rätblock-formad fot i mdf som bär upp fjorton små lampor i metall. Dess eleganta och slimmade utseende gör den till en perfekt passande detalj i alla moderna hem. Den är helt enkelt idealisk som bordslampa och passar lika bra i sovrummet, vardagsrummet eller på kontoret.

med den här bordslampan kommer dina mörka kvällar att förvandlas till mysiga stunder fyllda med varmt sken och stämningsfulla ögonblick. Njut av lugnet och mysfaktorn som denna lampa ger till ditt hem. Gör dig redo att imponera på dina gäster och skapa en atmosfär som får dem att känna sig välkomna och avslappnade!

Venture Home - Ljusstake Kungsberget - Brun finns i kategorin Hem & inredning > Belysning & lampor > Julbelysning > Adventsljusstakar. Venture Home är ett av våra märken som säljs direkt av Ellos.

Läs mer…