Sweed

Sweed - Ida Ekman Flair

169 kr
I lager    Sponsrad länk för Ellos

Sweed Lashes tar lösögonfransar till en ny nivå med ett brett och kvalitativt sortiment som består av tre kollektioner i färgerna svart och brunt. Alla fransar är framtagna av en av Sveriges mest framstående makeup-artister och har ett unikt genomarbetat fäste i genomskinlig bomull som gör dem enkla att använda för såväl proffs som nybörjare. Fransarna är handknutna, av högsta kvalitet och kan användas upp till 10 gånger. Alla Sweed Lashes förpackningar är tillverkade av obestruket papper och återvinningsbar PET-plast.

Ida Ekman är en av Finlands främsta makeup-artister känd för sin kreativitet och framträdande stil. I detta samarbete med Ida Ekman finns dessa individuella fransar så att du kan skapa din helt egna look!
Ida Ekman Edition: Jag vill att mina fransar skall representera mig som artist. Jag gillar vågade, träffsäkra och extraordinära stilar. Som makeupartist kan jag uttrycka min kreativitet med makeup och jag blev därför superglad när jag fick göra detta samarbete med Sweed Lashes. Jag älskar att skapa unika stilar och att avsluta med stora 3D-fransar för att komplettera den slutgiltiga looken. Mina fransar kommer i en röd box, vilket är helt min stil. Naturligtvis är mina fransar cruelty free och veganska. Jag vill att du skall våga utmana dig själv och hitta nya sätt att lägga makeup. Våga ta ut svängarna och glöm inte bort att ha kul på vägen!

Flair: Fransar i singel, dubbla och trippla klungor i olika längder så att du kan skapa din egen unika look.
Singel: 7 mm
Dubbel: 10 mm+12 mm
Trippel: 10 mm + 12 mm

Färg: Svart

Sweed - Ida Ekman Flair finns i kategorin Skönhet > Makeup > Ögon > Lösögonfransar. Sweed är ett av våra märken som säljs direkt av Ellos.

Läs mer…