Spring Copenhagen

Spring Copenhagen - Ljusstake Apollo 32 cm - Silver

1 099 kr
I lager    Sponsrad länk för Ellos

Designern tonn-p står bakom apollo. Han designade ljusstaken på 1960-talet, men med sin strikta, enkla design är apollo också perfekt för en modern inredning. Därför har spring copenhagen, i samarbete med tonn-p:s familj, relanserat apollo, så att nuet också kan njuta av den vackra designen.

ljusstakens slimmade och uppåtriktade design, som ger den en nästan futuristisk look, har inspirerat spring copenhagen att döpa den till apollo. En hyllning till 1960-talets framstegstro och till ljusets gud i antik mytologi.

älskar du också att tända ljus när mörkret faller på? Ljus belysning hjälper till att skapa en intim och avslappnad atmosfär. Med apollo har du extra plats för levande ljus när du vill skapa en mysig atmosfär i hemmet. Samtidigt har du en vacker ljusstake som du kan vila ögonen på.

ljusstakens design är ett perfekt uttryck för tonn-p:s kärlek till elegant och lätt design: en funktionell och vacker design för din inredning.

mått: l11,5 cm / b11 cm / h32 cm
material: rostfritt stål

Spring Copenhagen - Ljusstake Apollo 32 cm - Silver finns i kategorin Hem & inredning > Dekoration > Ljusstakar & lyktor. Spring Copenhagen är ett av våra märken som säljs direkt av Ellos.

Läs mer…