KitchenAid

KitchenAid - Sladdlös hackare 1,19 liter Almond cream

1 799 kr
I lager    Sponsrad länk för Ellos

Den kompakta designen har ingen sladd och tillbehören förvaras praktiskt i skålen så att allt passar ihop
Den tål maskindisk – för vi vet att disken inte är den roliga delen.

Det laddningsbara litiumjonbatteriet ger dig optimal drifttid och prestanda och blir fulladdat på 2 timmar.
Batterilampan är en tydlig guide. Har du bråttom? Inga problem. Du behöver inte vänta tills den sladdlösa hackaren är fulladdad varje gång. Med en 10 minuters laddning kan du hacka upp till 11 lökar (90–110 gram).
Med två hastighetsinställningar som styr hur snabbt eller långsamt hackaren arbetar får du rätt resultat.

Från rått kött till ägg, örter, brödsmulor eller nötter – den här mångsidiga apparaten hanterar allt. Du kan också vispa, emulgera och röra med det medföljande visptillbehöret. Sätt bara i det i skålen för att vispa ägg eller grädde.

Chokladmousse eller gräddtårta? Inga problem. I den nya, sladdlösa KitchenAid-serien ingår hackare, stavmixer och elvisp.
Var och en säljs separat och du kan välja en matchande färg.

Det finns inget som hindrar dig när du har bestämt dig för att välja sladdlöst. Använd verktyget från vilken vinkel som helst, greppa ingredienser och rör dig fritt i köket. Oavsett om du minskar på stressen genom att förbereda maten i förväg eller om du lagar hela måltiden direkt är det bekvämt och befriande.

Specifikationer:
- Uppladdningsbar
- 26,4 hög
- 1,26kg
- 1,19l
- Batteriindikator

KitchenAid - Sladdlös hackare 1,19 liter Almond cream finns i kategorin Hem & inredning > Kök & hushåll > Köksmaskiner > Mixers & blenders. KitchenAid är ett av våra märken som säljs direkt av Ellos.

Läs mer…