KitchenAid

KitchenAid - Sladdlös elvisp almond cream

1 899 kr
I lager    Sponsrad länk för Ellos

Du kan blanda smeten till upp till 200 kakor på en full laddning* och batteriindikatorn anger när det är dags att ladda batteriet

Med sju hastigheter kan du röra, blanda och vispa ingredienserna i alla dina favoritrecept med precis rätt hastighet.
Tack vare mjukstartsfunktionen blir det mindre stänk och den självstående designen frigör visparna från arbetsytan så att du slipper kladd.

Varför inte få en matchande serie din favoritfärg? I den sladdlösa serien ingår hackare, stavmixer och elvisp, som säljs separat.
Den praktiska laddaren medföljer och fungerar på alla produkter i hela serien.

Det laddningsbara litiumjonbatteriet ger dig optimal drifttid och prestanda och blir fulladdat på två timmar. En batterilampa visar när det är dags att ladda batteriet. Har du bråttom? Inga problem.
Du behöver inte vänta tills den är fulladdad varje gång. En snabbladdning på 10 minuter gör att du kan röra ihop en kaksmet.
Vi har tänkt på allt för den sladdlösa elvispen.

En Soft Start-funktion förhindrar att ingredienser stänker på grund av en hög hastighet i början. Så du kan snabbt blanda till läckra smetar. Du kan röra, blanda och vispa alla rätter – från gamla favoriter till de senaste trenderna.
Välj mellan sju olika hastigheter, från långsam omrörning för stora ingredienser till medel för att blanda smör och socker eller hög hastighet för att vispa äggvitor.

KitchenAid - Sladdlös elvisp almond cream finns i kategorin Hem & inredning > Kök & hushåll > Köksmaskiner > Elvispar. KitchenAid är ett av våra märken som säljs direkt av Ellos.

Läs mer…